Office Tech

2 uur IT consultancy gratis?

Elke onderneming is uniek. Daarom nemen we graag de tijd om u te leren kennen, om te onderzoeken waar voor u en uw medewerkers de oplossingen en opportuniteiten liggen op IT-gebied. 

Of u een starter bent of een gevestigde waarde maakt voor ons geen verschil. Onze sterkte is vooral dat we business naar IT kunnen vertalen en vice versa.  

 

Wat kunt u verwachten?

We komen bij u langs

Wanneer het u best past - overdag, 's avonds, in het weekend... het kan allemaal. 
U moet enkel (maximaal) 2 uur voor ons vrijmaken.
U hoeft niets voor te bereiden (maar dat mag altijd uiteraard). Ondernemers zijn specialisten in hun vak. Uw kennis over uw onderneming volstaat dus. 

We luisteren

Iedere onderneming gebruikt andere technologie op een eigen manier. Op basis van uw bedrijfsprocessen bekijken we samen of u opportuniteiten heeft. Als u zelf mogelijkheden of moeilijkheden ziet luisteren we daar graag naar.

We zijn discreet

We garanderen volledige discretie over alles wat tijdens ons gesprek verteld wordt. Behalve de gegevens die u hieronder invult en de datum van ons bezoek houden we geen gegevens bij. Discretie is één van onze belangrijkste kernwaarden voor het samenwerken met klanten en prospecten.

We doen dit gratis

Helemaal gratis. Geen transportkosten, geen uurloon, ... Een kopje koffie of een glas water volstaat voor ons.
Mocht blijken dat we later kunnen samenwerken dan gaan we u met plezier verwelkomen als klant. Als dat niet zo is, even goede vrienden.

Maak uw afspraak

Hebt u een andere vraag?

Contacteer ons gerust:

Office Tech
Lange Molenstraat 23
8200 Sint-Andries

0478/04.36.22

info@officetech.be (algemeen)
support@officetech.be (technisch)